Híreink   -   Honlapkészítés, üzemeltetés   -   Referenciáink   -   Minõségirányítási rendszerek   -   Athene klubCégünkről


Cégünk, a THENE BT. hetedik éve van jelen az internetes tartalmi szolgáltatások piacán. Az erős versenyben fennmaradásunkat elsősorban elégedett ügyfeleinknek köszönhetjük, és annak a politikának, hogy nem szolgáltatásokat nyújtunk, hanem megoldásokat kínálunk. Fontosnak tartjuk, hogy üzletkötőink maximálisan segítsék partnereinket a számukra legelőnyösebb megoldások megtalálásában, és hogy a lehető legtöbb segítséget megadjuk Önöknek. Ez a segítségnyújtási szándék együttműködésünk során a későbbiekben sem változik, üzletkötőink folyamatosan kapcsolatot tartanak partnereinkkel, tájákoztatják őket az új lehetőségekről, változásokról, látogatások alkalmával javaslatokat tesznek a honlap netán szükségesnek látszó változtatására, valamint bármikor rendelkezésükre állnak a felmerült problémák megoldásában.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a jó minőség mellett árainkat alacsony szinten tartsuk, ezért közvetített szolgáltatásaink esetén folyamatosan kutatjuk a legolcsóbb szolgáltatót. Ennek is köszönhető, hogy a jó minőség és maximális rugalmasság mellett is áraink több pontban a jellemző piaci ártól jócskán elmaradnak.


Honlapkészítés


Maximálisan az Ön igényeihez igazodva készítjük weblapját. Személyes megbeszélések alkalmával tapasztalatainkkal, javaslatainkkal segítjük megálmodni leendő honlapja tartalmát.
Grafikusaink az aktuális trendeket követve, cégük meglévő arculatához igazodva készítik el javaslataikat honlapja megjelenésére, mely tervek közül az Önnek leginkább megfelelőt kiválaszthatja.
A honlapon lehetőség van dinamikus oldalak elhelyezésére is, melyek szintén igényeikhez szabottan működhetnek, és amelyek az interaktív kommunikáció lehetőségét biztosítják.

Opcióként rendelhető:

-

Bekerülés a cégadatbázisba + csatolás (link) a honlapjára. Kereséskor a cég adatai olvashatók lesznek a kategórialistában. Ezt akkor érdemes választania, ha már van honlapja, melyet más szerveren helyezett el, csak a lap keresettségét szeretné növelni.

-

Domain név bejegyzése az athene.hu domain-on. Ebben az esetben honlapja   elérhető lesz a "cégnév.athene.hu" címen.

-

DNS szolgáltatás (elsodleges, másodlagos).

-

Webstatisztika a honlap látogatottsági és látogatói adatainak rögzítésére.


Webáruház


Lehetősége van akár meglévő honlapjához minden igényt kielégítő webáruházat vásárolni, melynek ára rendkívül kedvező.
A webáruház bérelhető is, így kevesebbet kockáztat, amennyiben először inkább próbára tenné internetes kereskedelme sikerességét.

Természetesen elkészítjük egyéni igényének megfelelő webáruházát is, amennyiben a meglévőn változtatni szeretne.

Domain-regisztráció


Különböző (.hu, .eu, ..com, .net, .info, stb) domain-nevek regisztrálását, hozzájuk kapcsolódó e-mail címek biztosítását rövid határidőre, kedvező áron tudjuk biztosítani.


Tárhely szolgáltatás


Honlapjához tárhelyet biztosítunk, melyen lapja, e-mail-címei, dinamikus oldalak esetén adminisztrációs felülete napi 24 órában garantáltan elérhető.


Internetes kommunikációs felületek létrehozása


Nem nyilvános, akár jelszóvédett felületek létrehozása, telephelyek közötti kommunikációra, vagy partnereivel való kapcsolattartása céljából.
Amennyiben nincs szüksége komoly költségekkel járó számítógépes hálózatra, de nagyobb földrajzi távolságra lévő telephelyei között biztonságos kommunikációra igen, vagy az ügyfeleivel folyamatosan kapcsolatot kell tartania, de ennek költségeit minimalizálni szeretné, és még sok más esetben kedvező megoldást jelenthet egy internetes felület, mely az Ön igényei szerint kerül kialakításra.
Természetesen a megfelelő működési felületet, a rendszeres biztonsági mentéseket is biztosítani tudjuk.

 

 Hasznos oldalak

- Gyorsposták

  fedex, dhl, tnt

- Irányítószámkeresõ
- Utcanév keresõ
- Idõjárás
- Mozimûsor
- Szótár
- Telefonkönyv

 THENE Ipari és Szolgáltató Bt. - 3770 Sajószentpéter, Erőmű u. 26. Tel: +36-70-272-5066 athene@athene.hu, info@thene.hu