Híreink   -   Honlapkészítés, üzemeltetés   -   Referenciáink   -   Minõségirányítási rendszerek   -   Athene klubReferenciáink


Néhány az általunk készített és üzemeltetett honlapok közül a teljesség igénye nélkül.

 

El Mariachi étterem honlapja - www.elmariachi.hu
A szentendrei duna korzó eleje, nagy parkoló, jobbra pár lépcső lefelé, kisudvar. És akkor ebben a percben szakadjunk ki a hétköznapi rohanásból.
Éttermünkbe ellátogató kedves vendégeink kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát.
 

MCBT honlapja - www.mcbt.hu
BIO tisztítószerek, EU zöld minősítésű termékcsalád, környezetkímélő, egészségkímélő, felhasználóbarát, költségkímélő.
Ezeket a termékeket Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon már évek óta sikerrel forgalmazzák és most, hogy megkezdődött a magyarországi gyártás, a hazai forgalomban is beszerezhetőek lesznek. A készítmények részben úgynevezett biokoncentrátumok, részben pedig felhasználásra kész termékek. Ezek a használat után szennyvízként a környezetbe kikerülve rövid időn belül maguktól lebomlanak.


Chemico Magyarország Kft. honlapja - www.chemico.hu
A CHEMICO MAGYARORSZÁG KFT. 2002. évtől a hazai piacon működő vállalat, melynek fő tevékenysége, a speciális ipari karbantartó, tisztító és fertőtlenítőszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása, melyet széles felhasználói kör igényel és használ.
A magyarországi partnereink igényeinek megfelelően, ma már több mint 130 különböző termékkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek a higiénia, az ipari zsírtalanítás, az elektronikai és a gépészeti karbantartás, a rögzítés-technika területén váltak méltán népszerűvé. Termékeink a magas minőségi követelmények mellett, a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.


Dunapart ingatlaniroda honlapja - www.dunapartingatlan.hu
Irodánk elsősorban a Szentendrei-szigeten, de igény esetén a környező településeken is folytat ingatlanközvetítési tevékenységet.
Tekintse meg ingatlankínálatunkat és válasszon családja részére egy olyan környezetet, ahol garantált a tiszta levegő, a jó minőségű ivóvíz.
Az ősfás lakó és üdülőövezet csendes nyugodt otthont biztosít az itt lakóknak, kik szabadidejükben pihenést, kikapcsolódást találhatnak a Duna homokos partszakaszai, a horgásztavak, a lovardák nyújtotta lehetőségekben. A sziget a Duna - Ipoly Nemzeti Park része, így a természetet, a vizet szerető idelátogatóknak is kellemes élményben lehet része.


Valentin ingatlaniroda honlapja - www.valentiningatlan.hu
Irodánk Szentendre óvárosában található, családi vállalkozás-ként működik 1990 óta. Építészmérnöki, ingatlanközvetítői valamint hitelügyintézési tevékenységgel foglalkozunk.
Dunakanyar budai oldalán lévő települések területein többéves gyakorlattal és helyismerettel rendelkezünk.
Elsősorban alábbi területen keresünk és kínálunk ingatlan-okat Ügyfeleink számára: Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Budakalász, Pomáz és környéke. Tevékenységeink: ingatlanközvetítés, forgalmazás, hitelügyintézés


Bátony Metall Kft. honlapja - www.batony-metall.hu
A Bátony-Metall Kft.-t, a dinamikusan fejlődő, 100 %-ban német tulajdonban lévő céget 1996-ban alapították. Megalakulásától kommunális berendezések (hótolók, kefés tisztító berendezések) fémszerkezeteinek gyártását végezzük, 2000.év végéig kizárólag német exportra termeltünk.
2000. év tavaszán saját finanszírozású beruházásba kezdtünk. Ennek eredményeként, felépült egy vadonatúj könnyűszerkezetes 3000 m2-es csarnok, melyben minden igényt kielégítő acélszerkezet gyártás folyik. Termékeink minőségi színvonala megfelel a német partnerek által előírt magas szintű követelményeknek.


Mercurius Plusz utazási iroda honlapja - www.mercuriusprivattours.hu
Irodánk, Mezőkövesd várostól 4 km-re levő fürdő melletti üdülőtelepen kínál jól felszerelt Villákat, apartmanokat, családoknak, baráti társaságoknak.
A szálláshelyek, nagyságuktól függően 1,2,3,4,5, hálószobásak, nappali TV-vel, konyha vagy főzőfülke a létszámnak megfelelő felszereltséggel, zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba WC-vel. Terasz kerti bútorokkal, parkolási lehetőség az udvarban.


Micro-Max Kft. honlapja - www.micro-max.hu
A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MICRO-MAX 1993 óta van jelen az ipari elektronika területén. Tevékenységünk két fő irányvonala a kereskedelem és a mérnöki szolgáltatás. Az általunk forgalmazott termékekkel mindenre kiterjedő megoldások, szolgáltatások széles skáláját kínáljuk partnereink számára. Villamosmérnökeink magas szintű műszaki tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére a készülék kiválasztástól a beüzemelésig.

 Hasznos oldalak

- Gyorsposták

  fedex, dhl, tnt

- Irányítószámkeresõ
- Utcanév keresõ
- Idõjárás
- Mozimûsor
- Szótár
- Telefonkönyv

 THENE Ipari és Szolgáltató Bt. - 3770 Sajószentpéter, Erőmű u. 26. Tel: +36-70-272-5066 athene@athene.hu, info@thene.hu