Híreink   -   Honlapkészítés, üzemeltetés   -   Referenciáink   -   Minõségirányítási rendszerek   -   Athene klub
Termelékenységnövelés -  Folyamatos fejlesztés


A hatékonyságnövelés és folyamatoptimalizálás módszereinek oktatása és bevezetésének vezetése, igény szerinti támogatása. Mivel a mai ipari, szolgáltatói környezetben a versenyképesség megőrzése minden piaci szereplő számára létfontosságú feladat, a vállalati folyamatok állandó fejlesztése mind a minőség javítása, mind a hatékonyabb gyártás tekintve kulcsfontosságú terület, különösen akkor ha a vállalatok  csak termékeik árának csökkentésével tudják megtartani, esetleg növelni piaci pozícióikat.


Kaizen

A létező vállalati folyamatok kis lépésekben történő folytonos jobbítása, javítása. A jelenlegi módszerek hatékonyabbá tétele jelentős beruházás, átszervezés nélkül. A Japánból elterjedt módszer filozófiája az, hogy minden termelési folyamatban van egy olyan pont, amit jobbá lehet tenni. Ezt a pontot javítva biztosíthatjuk a vállalat folyamatos fejlődését.


LEAN

A Lean menedzsment egy komplex, műszaki, minőségügyi és menedzsment eszközöket egyaránt alkalmazó vállalatirányítási rendszer, mely a Lean manufacturing („karcsú” termelés) egész vállalatra történő kiterjesztése. Nemzetközileg elismert termelékenység- és minőségfejlesztési eszközöket alkalmaz, a Toyota Production System (TPS- Toyota termelési rendszer)


Kaizen, Lean képzés

Tapasztalataink szerint optimális eredmény akkor érhető el, ha úgy a tananyag, mint a képzés teljes mértékben cégre szabott, figyelembe veszi a cég jelenlegi folyamatait, tevékenységeit, tehát a sztenderd tananyagon túl az adottságokhoz igazodva egyes modulok nagyobb figyelmet kapnak.

Mindkét területen felhasználói és szakértői képzés lehetséges, igény szerint a Six Sigma cégspecifikusan kiválasztott analitikus, statisztikai eszközeinek oktatása is lehetséges.


Rendszerbevezetés, projekttámogatás


A képzésen túl megrendelőink rendelkezésükre állunk a rendszer bevezetésében való tanácsadással illetve aktív részvétellel, az egyes módszerek gyakorlati alkalmazásának segítésével, valamint a kezdeti pilóta-projekt vezetésével, a későbbiekben folyamatos szakértői projekttámogatásban.Kérjen bővebb információt szolgáltatásunkról!


Kapcsolattartó neve:
A cég neve:
Telefonszáma:
E-mail:
Az üzenet szövege:
 

Írja be a fent látható biztonsági kódot: 
   

 

 Hasznos oldalak

- Gyorsposták

  fedex, dhl, tnt

- Irányítószámkeresõ
- Utcanév keresõ
- Idõjárás
- Mozimûsor
- Szótár
- Telefonkönyv

 THENE Ipari és Szolgáltató Bt. - 3770 Sajószentpéter, Erőmű u. 26. Tel: +36-70-272-5066 athene@athene.hu, info@thene.hu